Bugün

ŞAŞKIN – TÜRK SİNEMASI

Yayınlanma: 09 Ağustos 2020 - 10:35

 Filmin Konusu;

 Bir radyo konuşmasından etkilenmiştir kahramanımız Mehmet. O ses, bir kız sesidir. Bir kızın aşka dair etmiş olduğu kelamlardır.  

 Mehmet, İstanbul’da bir üniversite öğrencisidir. Dinlemiş olduğu radyo programındaki kızın, aşk üzerine söylemiş olduğu, sözlerinden çok etkilenerek, onu bulmak için her şeyi yapmaya karar verir.

Filmimiz işte böyle başlar;  

 Mehmet, ev arkadaşını da yanına alır ve Antalya yollarına düşer kızı bulmak için ama elinde ise kızı bulması için çok fazlada bir bilgi mevcut değildir. Kız ile ilgili tek bildiği şey ise, gizemli kızın Antalya’da otelde stajyer çalıştığı ve adının da Deniz olduğuna dairdir.

 Kıza bulabilmek için kızın çalışmış olduğu otelde kendilerini işe aldırmış olan Mehmet ile Çetin, otelde hiç beklemedikleri bir gerçeği öğrenirler.  Bu otelde 50 tane stajyer çalışmaktadır ve bu stajyerlerin hiçbirisinin adı da, Deniz değildir. İki arkadaş arama çalışmalarına devam ederken, bu esnada Zeynep’le tanışmış olan Mehmet, aslında Deniz diye aradığının Zeynep olduğunu bilmeden, ikili arasında bir dostluğun temellerini de atmış olurlar.

 -Türü; Komedi,

 -Filmin Yapım Yılı; 2006 –

 -Filmin Süresi; 1 Saat, 30 Dakika –

  Film Ful HD,  

 İyi seyirler,…